vineri, 20 iunie 2008

Prostie la... Indiggo(America's Got Talent)

Nu ştiu dacă mai e ceva nou în faptul că noi reuşim să ne facem de... voi folosi din nou termenul “ciocolată”, de fiecare dată când scoatem capu’ pe uşă(adică afară din ţară). Cred că în ultima vreme, singura excepţie de la această regulă e Costel Busuioc, de el e deja din alt film. Bineînţeles că ce urmează să vedeţi/auziţi în continuare nu are nimic de-a face cu succesul, talentul, modestia de care a dat dovadă cel mai sus menţionat. În cele ce urmează veţi vedea/auzi(din păcate) cum au reuşit să se/să ne facă de ruşine(pentru a nu ştiu câta oară) tembelele, afoanele şi încrezutele de la Indigo. Eu personal credeam, sau mai bine zis speram, că sunt undeva pe vreo insulă pustie, în deşert sau că le-au răpit extratereştrii(da de fapt ce ar face bieţii extratereştrii cu două făpturi înrudite cu euglena verde?)... bine că nici departe nu am fost... făpturile erau în America!!! Cine naiba le-a dat şi ăstora viza????
Mai jos aveţi un filmuleţ, explicativ :)))) şi “educativ”, plin de pilde şi învăţături. Ce vă va învăţa acest filmuleţ? Vă va învăţa :
1.Cum să vă faceţi de... ciocolată în faţa a milioane de oameni.
2.În ce hal poate să te aducă prostia, dacă nu îţi spune nimeni că eşti prost.
3.Că americanii SUNT exact atât de proşti pe cât credem noi că sunt(că altfel fetele zburau de mult acasă).
4.Că din când în când natura face mişto de noi şi în loc de câte un prost/proastă ne oferă pachete speciale: la Indiggo.
5.Că David Hasselhoff(nu ştiu cum se scrie).... ce să mai zici şi de ăsta :)))) râde hârb de oală spartă.

ENJOY!

1 comentarii:

Anonim 21 iunie 2008 la 15:55  

Cum menirea mea in viatza nu este sa luminez intreaga omenire ci doar pe cei care fac parte din Biserica Uniculuisandel, voi incepe cu tine:
1. Cele doua Indigoaie sunt MANAGERIATE de David Hasselhoff
2. (cred ca ajunge atat)
Cunoscand cele de la punctele 1. si 2. de mai sus si adaugand ceea ce sti despre talentul lu Huff de a se vinde expunandu-se in cele mai penibile situatzii posibile (nu exista publicitate "rea") sunt sigur ca t vei uita la clip cu alti ochi si vei observa "regia".

Cu placere :)

  © Blogger template 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com | Distributed by Blogger Blog Templates of the Fractal Blog Network 2008

Back to TOP