sâmbătă, 7 iunie 2008

De ce cad MIG-urile românilor???

Însfârşit o explicaţie (varză)plauzibilă vis-à-vis de motivul pentru care MIG-urile noastre în loc să zboare, ară câmpurile patriei :))) Asta e: speriată de tehnologia (de căcat)avansată a poporului român o civilizaţie extraterestră a călătorit mii/sute de mii de ani lumină, breaking the time-space continuum, trimiţând flotele sale de OZN-uri pentru a distruge ostilele MIG-urile româneşti, ce reprezintă o adevărată (bătaie de joc)ameninţare la adresa siguraţei universale.
Măi Obie One Kenobe ăla de zburai tu tangenţial cu MIG-ul nostru, ia nu mai fă tu figuri în spaţiul nostru aerian că poate vrei să punem noi (praştiile)laserele pe tine şi pe poporul tău şi atunci să vezi tu Star Wars în curtea casei la tanti Măriuca :))))
În altă ordine de idei, ce am scris eu mai sus sunt doar nişte aberaţii, (idioata)marea ştire e următoarea:
Sursa: www.infoportal.ro

“La 30 octombrie 2007, un MIG-21 Lancer al Forţelor Aeriene Române a scăpat ca prin minune de ciocnirea cu nişte aşa-numite OZN-uri (obiecte zburătoare neidentificate), întâmplare confirmată atât de pilotul ajuns (beat)cu bine la sol, cât şi de imaginile din carlinga avionului, difuzate de (I)Realitatea TV. Potrivit locotenent-comandorului Marin Mitrică, care pilota (căruţa)aeronava, în timpul unui zbor de rutină, nişte obiecte „ciudate” i-au lovit carlinga, au spart cupola de sticlă, ricoşând în masca de oxigen.[…] Misterul avea să se amplifice odată cu investigarea cazului, condusă de locotenent-comandorul Nicolae Grigorie, el însuşi pilot de MIG şi absolvent al Institutului Francez de Siguranţa (căruţelor)Aeronavelor, aşadar unul din (fraierii)specialiştii Forţelor Aeriene în anchetarea unor asemenea incidente. Ofiţerul a relatat pentru ziarul Gândul cum, rând pe rând, toate (minciunile)ipotezele ce ar fi putut oferi o explicaţie ştiinţifică întâmplării au fost infirmate.[…] Incidentul de deasupra judeţului Cluj a fost discutat şi în cadrul Comitetului de Securitate al Forţelor Aeriene din Europa – AFFSC(E). Însă niciunul dintre experţii aerieni militari din alte state europene nu a avansat vreo nouă (minciună)ipoteză plauzibilă, faţă de cele deja demontate de investigatorii români.” Băh da voi credeţi că noi suntem fraierii voştri? Da ce numa voi aveţi Discoveri Cenăl şi Naţional Geografic? Pentru feneomenala ştire în întregime, consultaţi site-ul sursă.

Săracii extratereştrii...să zică mersi că au scăpat cu bine, că dacă picau naibii pe pământ românesc vaişamar de capul lor că toate flotele universului nu i-ar mai fi scăpat, uite noi de câtă vreme ne chinuim şi nu ne scapă nimeni.

Am postat-o la secţiunea “uncool”, nu de alta, da să vă ia naiba de omuletzi cu trei degete, DE CE NU M-AŢI LUAT ŞI PE MINE şi să mă catapultaţi deasupra USA? :(((

Aici e reportajul prezentat, de cine oare? Ci-n să fie? Evident Pro-TV-ul, că doar ei “este” peste tot:

4 comentarii:

Anonim 7 iunie 2008 la 14:07  

Dear Julie, nu am gasit loc de comentariu la top 10 GNR, asa ca scriu aici. Ai uitat de Estranged - cea mai complexa piesa a lor, din punctul meu de vedere, cu niste lyricsuri geniale....

Anonim 7 iunie 2008 la 16:26  

Ahhhhh... ma simt mai bine! :D

Cat despre filmarea asta cu MIG-uri si ozeneuri... astept sa vad ce verdict va da 'una dintre cele mai cunoscute universitati din lume' la care cica s-a trimis inregistrarea pentru teste si verificari. Eu am o teorie despre chestia asta... cred ca o fi fost vreo pitzipoanca acolo sus, cautandu-si pernitele de silicoane care au spart MIGul.

Anonim 7 iunie 2008 la 16:41  

aaaa. u 4got about civil war..."what we've got here is failure to communicate....."...
cat despre UFO and shit...explica Douglas Adams ce si cum si cu ce se mananca...o singura chestie trebuie sa stii "DO NOT PANIC!...scris cu litere mari si prietenose".

Anonim 14 iunie 2008 la 12:52  

fetele tot fete.... cad migurile puscate de ozeneuri si ele se gandesc la clipuri/auori de carti cu DELFINI!!! jeee!!! si by the way, la civil war am subscris si io so do what you should....

  © Blogger template 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com | Distributed by Blogger Blog Templates of the Fractal Blog Network 2008

Back to TOP