luni, 30 iunie 2008

Cozma for president!

Se pare că naţiunea română este pentru totdeauna condamnată la preşedinţi sau candidaţi la postul de preşedinte, cu probleme mai mari sau mai mici la “mansardă”. Dacă momentan e Băsescu, poate peste câţiva ani va fi Cozma. Miron, Cozma! Acest Che Guevara al României(not):))) Norocul nostru e că omu’ are drepturile sociale suspendate în urma condamnărilor pentru mineriadele din ’91 şi ’99, că altfel... el şi-a exprimat intenţia de a contesta interdicţia de a candida ca preşedinte . Marinari am avut la cârma ţării, ciobani şi nebuni(medicamente!!!!) avem în fruntea partidelor, un miner ne mai lipseşte. Citez: "Interdicţie de a alege şi de a fi ales 7 ani. Oare de ce se tem? Se tem că voi fi ales? Să-i ferească Dumnezeu, şi mie, nouă, să ne ajute Dumnezeu, că poate aşa, poate aşa voi reuşi să fac dreptate pentru dvs." – Miron Cozma(aka Luceafărul Huilei):)))

1 comentarii:

Sebi 30 iunie 2008 la 16:20  

Mare tupeu poate sa aiba stelutza carbunelui asta, poetul puscariilor, gratiatul negratiatiilor si mai stiu io ce porecle mai are. Un tembel care hoinarea prin Bucuresti cu ortacii luand la bataie orice om cu barba pe motiv ca ar fi intelectual, batea studenti in timp ce urla "moarte intelectualilor". Intr-o tara cu oarece spirit justitiar "omul" asta ar mai fi vazut doar peretii interiori ai inchisorii pentru toata viata si probabil cateva vieti in plus, dar nu la noi, la noi e considerat probabil patriot, mandru luptator antiterorism, un kkt cu ochi.

  © Blogger template 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com | Distributed by Blogger Blog Templates of the Fractal Blog Network 2008

Back to TOP