marți, 17 iunie 2008

" Îl bag în mă-sa "

Nu intenţionam ca prima mea postare aici sa aiba conotaţie politică, dar o asemenea afirmaţie nu poate trece uşor neobservata. În mod obişnuit o astfel de exprimare în orice context politic ar fi stârnit mare forfotă, dar cand aparţine ex-preşedintelui "Nea Nelu" (ex-cotrocelu' ca să-i parafrazez pe Cârcotaşi) nu poate stârni decat, în cel mai bun, caz amuzament. Cu atât mai mult cu cât îi este adresată actualului preşedinte. Iliescu neaga acest lucru explicând că de fapt doar şi-a exprimat nemulţumirea faţa de faptul ca Băsescu s-a implicat în campania electorală.
Cu siguranţă omul politic care a scos România din comunism si a băgat-o în... perioada de tranziţie, se apropie de finalul carierei (daca nu a trecut cumva de el fara sa-şi dea seama). Vârsta( a se citi sclerozarea) îşi spune tot mai frecvent cuvântul, sau poate cine ştie, recenta sarbatorire a mineriadei i-o fi trezit spiritul luptător ( deşi în 90 se afla de cealaltă parte a baricadei), sau poate victoria la primaria capitalei a lui Oprescu, retras din PSD în lipsa susţinerii partidului, sau faptul ca PSD are din ce în ce mai puţini primari în municipiile reşedinţe de judeţ l-au necăjit tare.
Intr-adevăr Iliescu este "sărac şi cinstit" ca întotdeauna.
sursa: aici

0 comentarii:

  © Blogger template 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com | Distributed by Blogger Blog Templates of the Fractal Blog Network 2008

Back to TOP