miercuri, 18 iunie 2008

Circ şi pâine....aaaa şi stick-uri de 4 GB

De la creatorii blockbuster-ului "Cornul şi laptele", în acelaşi stil de prostie fără margini, vă oferim o nouă producţie de top: “Stick-ul de 4GB”.
După principiul “prostu’ dacă nu-i fudul, nu-i prost destul”, 43 de senatori şi deputaţi din parlamentul(sau grădina zoologică) a României, au acţionat în consecinţă.
Ce le-a puiat neuronul? O lege, aprobată, conform căreia fiecare licean va primi de la anu’ un stick de 4GB. Să ce? Să şi-l bage unde? În partea dorsală? Dacă copii ăia n-au calculatoare, ce fac cu el? Să meargă acasă să le ceară părinţilor unu? Dacă părinţii nu au bani, atunci cum rămâne? Să facă pe dracu’ în patru să îi ia calculator să-şi bage mândrie de stick în el.
În plus, altă cretinitate, motivul invocat de parlamentari pentru această măsură este ca liceenii să poată să îşi ia lecţiile predate la şcoală pe stick. De unde să şi le ia? Păi pune-l tu pe profu’ de română de 85 de ani să îţi scrie lecţia la calculator. Exact asta le mai trebuia, că şi aşa se omoară învăţând şi citind altceva decât ce apare pe monitorul calculatorului(asta dacă au unu).
Părerea mea: vor fi cel puţin trei rezultate obţinute după distribuirea stick-urilor
1.cineva care a fost băiat deştept(a se citi “un hoţ şi un nesimţit ce împute un scaun în parlament") va face şi mai mulţi bani faţă de câţi are deja, de pe urma operaţiunii sticku’.
2.amărâţii care nu au calculatoare vor avea în fiecare zi la ei o chestie care să le amintească tot timpul de treaba asta: sticku’.
3.ăia care au calculatoare vor avea şi mai multe motive pentru care să nu-şi facă tema. Exemplu: “a căzut curentu’ şi nu am putut folosi sticku’ “.
...dar asta e numai părerea mea.
Iar în legătură cu cei care au aprobat legea asta, probabil că lor le stă capu’ exact acolo unde le stă şi... sticku’.
Exemple de alte legi, privitoare la elevii din România, care ar trebui aprobate:
a.Distribuirea, la alegere, de ţigări sau bere la intrarea în şcoală.
b.Ţinutele feşăn cu paiete şi cristale şvarovzki să devină obligatorii.
c.Accesul în incinta şcolii să fie condiţionat de valoarea telefonului din dotare: nu se acceptă sub 500ron.
d.Notele să nu se mai treacă în carnet, ci direct pe profilul he haifaiv al elevului.
e.Să se facă şedinţe cu elevii în locul şedinţelor cu părinţii.
f.Fetele să poarte obligatoriu o gentuţă Luiz Viton în loc de ghiozdan, iar băieţii pot să nu poarte nimic, că în dreapta au celularu’ şi stânga e plină de ghiuluri, deci nu pot să ţină nimic în ea.
g.... şi bineînţeles, alocaţia să conste în bonuri de benzină şi tichete de parcare, ca elevii de peste 18 ani, să nu mai umble cu atâţia bani la ei şi să nu mai ia amenzi la parcare.

1 comentarii:

Anonim 18 iunie 2008 la 16:56  

:))))
si by the way, ai uitat "sex and th...." d p lista filmelor

  © Blogger template 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com | Distributed by Blogger Blog Templates of the Fractal Blog Network 2008

Back to TOP