luni, 13 octombrie 2008

Tăriceanu aberează. Nimic nou.

Am observat că de un timp încoace aberaţiile politice parcă se revarsă dintr-un butoi fără fund.
Mă miră faptul că ieri, după ce premierul Tăriceanu s-a plimbat prin oraşu-mi de baştină, Oradea, nu s-au surpat străzile să îl înghită, la cât bullshit are îndesat în el. Din păcate sala sporturilor a trebuit să suporte inepţiile pe bandă rulantă ale acestuia. Toate au culminat cu afirmaţia: “toate ţările se uită cu invidie la România”. Care ţări, nenea? Angola, Malawi, Mozambic, Burundi? La ţările astea te refereai, nu? Aaaa, staţi, nu la ţările astea se referea. El chiar are impresia sucită că ţările Uniunii Europene ne privesc invidioase. Dar el nu se opreşte aici, continuând seria de afirmaţii rupte de realitate, declară: "Suntem campioana Europei la dezvoltare economică". Om fi dar mai suntem campioana Europei la numărul de legi neconstituţionale votate în Parlament, campioana Europei la corupţie şi cu siguranţă campioana Europei la prostie în masă.
Păi cum să te aştepţi la ceva din partea oamenilor din această ţară, când ne conduc nişte imbecili, analfabeţi, agramaţi, nebuni şi hoţi. Ce poate fi bun în ţara asta când ordinea de zi include minciuna, ignoranţa, prostia şi nesimţirea. Din păcate nici încă 1000 de ani de “Deşeaptă-te române”, nu ne pot trezi din prostia în care ne bălăcim zi de zi.

0 comentarii:

  © Blogger template 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com | Distributed by Blogger Blog Templates of the Fractal Blog Network 2008

Back to TOP