luni, 20 octombrie 2008

Noul VW Polo


Noul Volkswagen Polo este asteptat sa fie prezentat la inceptului anului viitor, mai precis in luna mai 2009, sugereaza surse din interiorul Volkswagen. Masina va impruta linia de design a Volkswagen Golf 6, noua generatie prezentata la salonul auto de la Paris de acum 2 saptamani.
Noul Volkswagen Polo va castiga in dimensiuni, iar designul sau va puncta la capitolul robustete si sportivitate. Masina este construita pe aceeasi platforma cu noul Seat seat Ibiza si imparte cu aceasta motorizarile. Versiunile de top vor fi dotate la interior cu navigatie prin satelit, touchscreeh sau sistem de asistare la parcare cu camera video pentru imagini din spate.
Sub capota noul Volkswagen Polo va fi dotat cu propulsoare pe benzina de 59 si 69 de CP in 3 cilindri, dar si cu diesele care continua pe linia “verde” BlueMotion.
La nivelul designului, noul Volkswagen Polo trebuie sa tina pasul cu concurenta, noile Ford ford-Fiesta (Mazda2) sau Renault Simbol, masini care pot intra mult in cotele de piata ale Volkswagen.(Sursa: www.infoportal.ro)

0 comentarii:

  © Blogger template 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com | Distributed by Blogger Blog Templates of the Fractal Blog Network 2008

Back to TOP