luni, 22 iunie 2009

Sugestie cinematografică


Am văzut 3 filme foarte tari în week-end-ul ăsta: “The Reader”, “Terminator 4 – Salvation” şi “The Hangover”. Având în vedere că sunt trei genuri de filme complet diferite, cred că fiecare îşi va găsi măcar un film din astea trei, care să îi satisfacă gusturile.
“The Reader” l-am urmărit cu o oarecare atitudine circumspectă. În primul rând pentru că nu îmi place de nici un fel Kate Winslet şi în al doilea rând pentru că, în general, filmele ultra-premiate mă cam surprind în sens negativ. Ăsta a fost un film frumos. Merită văzut dumincă seara, când ai la dispoziţie 2 ore şi de preferinţă atunci când eşti pregătit să auzi o poveste tristă plasată în Germania celui de-al doilea Război Mondial.
“Terminator” merită văzut de cei cărora le plac efectele speciale, acţiunea şi nu în ultimul rând Christian Bale. Dacă nu vă număraţi printre fanii genului, nu pierdeţi timpul cu el. Decât să vă plângeţi de calitatea “firului epic”, şi de superficialitatea subiectului abordat, lăsaţi filmul celor care nu sunt deranjaţi de producţiile hollywoodiene cu încasări mari la box-office.
Dacă aveţi chef să râdeţi, atunci be ready, “The Hangover” e cea mai tare comedie din ultimii ani. S-ar putea să nu fie o idee rea să vedeţi filmul stând pe wc, întrucât e posibil să faceţi pe voi de râs. Povestea pe scurt: patru tipi pleacă în Las Vegas pentru un fel de petrecere a burlacilor(dacă nu aţi văzut încă filmul, urmează un Spoiler Warning).
Dimineaţa se trezesc mega-mahmuri, cu camera de la hotel distrusă, cu un tigru în baie, un copil în debara, o maşină de poliţie furată şi cu mirele pierdut. Ce urmează e încercarea lor de a-l găsi pe Doug – mirele – şi de a-şi aduce aminte măcar câte ceva din ce s-a întâmplat cu o noapte în urmă, totul în timp ce se chinuie să respecte zicala: What happens in Vegas, stays in Vegas! O să râdeţi cu lacrimi. Din nou: dacă nu obişnuiesc să vă amuze comediile tâmpite… don’t watch it, lasaţi la alţii.
Aşa că alegeţi: “The Reader”, “Terminator – Salvation” sau “The Hangover”. Eu zic să le vedeţi pe toate.

4 comentarii:

priti 22 iunie 2009 la 19:42  

=)) ai apucat sa vezi terminator!!!

Gabici 23 iunie 2009 la 08:54  

vreau si eu hangover!! (filmul)

Gabici 23 iunie 2009 la 08:55  

ma asteptam sa ai un post despre dezvaluirea identitatii The Stig... aaa, ma dezamageeeesti! :) :***

Julie 23 iunie 2009 la 11:17  

@priti: yep :D
@gabici 1: da trebuie vazut la cinematograf sau in gashca, ca altfel n-are farmec :).
@gabici 2: apoi stii cum e: even the greatest people fail your expectations one day :P

  © Blogger template 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com | Distributed by Blogger Blog Templates of the Fractal Blog Network 2008

Back to TOP