marți, 20 ianuarie 2009

Dragostea şi prietenia nu cunosc limite

Filmul de mai jos e dovada că atunci când ţii cu adevărat la cineva, nici măcar distanţa, timpul sau diferenţa de specie nu poate să se opună dragostei şi prieteniei. Este vorba despre un pui de leu salvat în anii ’70, dintr-un magazin londonez de către doi bărbaţi care l-au crescut iar mai apoi, când a devenit prea mare pentru apartamentul în care locuiau, l-au încredinţat continentului mamă, Africa. Imaginile surprind reîntâlnirea celor 3, după un an în care nu s-au văzut, iar momentul este deosebit de emoţionant. Christian, leul, s-a adaptat perfect în sălbăticie, iar la momentul revederii avea o familie cu 2 pui. Leul nu doar i-a întâmpinat cu braţele deschise (la propriu) pe salvatorii săi, dar prin intermediul său, aceştia au fost acceptaţi şi de familia lui Christian.
P.S. Nerecomandat celor care au plâns la finalul nuvelei “Puiul”, la sfârşitul filmului “E.T.” sau atunci când le-a murit peştişorul auriu :)

0 comentarii:

  © Blogger template 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com | Distributed by Blogger Blog Templates of the Fractal Blog Network 2008

Back to TOP