joi, 11 septembrie 2008

10(sau 1000) de motive ca să îţi petreci vacanţa în străinătate

1. 430 euro (hotel de ***) am plătit eu pentru o săptămână în Turcia cu all inclusive; 1473.13 RON (hotel de ***), doar cazare au plătit deştepţii care au stat 5 nopţi la Mamaia.
2. La noi te plictiseşti în hotel, la alţii ai excursii opţionale, animation team în hotel, bazaruri interesante, obiective turistice bine exploatate etc.
3. La noi sunt gropi, la ei sunt autostrăzi.
4. La ei te respectă portaru’, recepţionera, vânzătoarea, camerista, şoferu’ de microbuz, barmanu’, poliţistu’ etc., la noi nu te respectă nici drequ’.
5. La noi plăteşti la fel şi dacă eşti student/elev şi dacă eşti top manager, la ei te cred pe cuvânt că eşti student şi îţi dau bilet cu preţ redus.
6. La ei ai all inclusive, la noi ai shit inclusive.
7. La ei oamenii ştiu să folosescă toaleta(a se citi “nimeresc prin gaura de la colacul de WC”), şi trag apa, la noi nu nimeresc nici măcar pe colac, iar dacă tragi apa s-ar putea să te speli pe picioare.
8. La noi e plin de ţărani şi ţărănci(a se vedea o poză puţin mai jos), la ei... nu, sau dacă sunt, sigur sunt români sau bulgari.
9. La ei lumea îţi zâmbeşte în timpul conversaţiei, românii nu ştiu ce e ăla “zâmbet” şi la ce foloseşte.
10. Lumea e în general civilizată, noi nu ştim ce înseamnă civilizaţie.

0 comentarii:

  © Blogger template 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com | Distributed by Blogger Blog Templates of the Fractal Blog Network 2008

Back to TOP