luni, 7 iulie 2008

G8

Azi a început întâlnirea liderilor celor mai bogate ţări din lume - G8, pe insula Hokkaido din Japonia. S-au întâlnit baştanii ca să împartă pâinea la sărântoci. Din nou vor discuta probleme “arzătoare” şi bineînţeles nu vor lua nici o măsură concretă, ca de fiecare dată. Din nou vor împărţi căşcavalul în aşa fel încât să lase restului lumii găurile din el. Am certitudinea că se vor descurca de minune aşa cum au făcut-o de fiecare dată şi evident nu am nici un fel de aşteptări de mai bine. Cei care au protestat împotriva întâlnirii nu au făcut-o aşa cum trebuie şi asta pentru că nu s-a ales nici un lider cu capul spart sau cu un cuţit în spate. Asta ar trebui să păţească nemernicii care hotărăsc soarta planetei. Aţi făcut treabă bună băieţi, să nu cumva să faceţi lucrurile să meargă mai bine.

1 comentarii:

Anonim 10 iulie 2008 la 01:27  

yeah... citisem ca inainte de a intra in sedinta cu tema: criza alimentara, bashtanii astia au participat la o masa cu 8 feluri de mancare. ipocrizie la cote maxime!

  © Blogger template 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com | Distributed by Blogger Blog Templates of the Fractal Blog Network 2008

Back to TOP