luni, 9 martie 2009

Şi Naomi e prea normală pentru OTV

Era sâmbătă seara. O seară ca oricare alta, într-un oraş ca oricare altul(în Cj mai exact), şi nişte oameni ca oricare alţii(moi&Sebi – care îl ştiţi bine, care nu, nu :) ) se gândeau să doarmă. Buuun, până aici nimic ieştit din comun. Şi oamenii ăştia doi s-au gândit ca înainte să treacă pe tărâmul viselor să arunce un ochi la tembelizor să vadă ce se mai învârte prin lume la ora respectivă. Au trecut repede peste posturi şi posturi după care, mânaţi de soartă, au aterizat pe postul de maximă audienţă: OTV. Li se întâmplă rar să întrezărească frânturi din circoteca televizată a lui DD, dar momentul ăsta nu putea fi trecut cu vederea. În aceeaşi încăpere şedeau o serie aproape incredibilă de fenomene: Naomi şi Sexy Brăileanca – astea două celebre deja; unu’ pe care cică îl cheamă Tarzan şi care, citez, “a înnebunit femeile” cu ceva video de pe youtube /:-) ; Alexandra(în ciuda numelui “de scenă”, ăsta e bărbat) – l-am văzut la Cârcotaşi, e ceva retardat din Oradea(oh, the shame, the horror), un penal gay, cu o perucă încâlcită ce caută şi el o coajă de pâine pe la uşile televiziunilor; mai era un tip pe care îl chemă Ion Dolănescu :)), da nu cântă muzică populară şi încă vreo 4-5 “masculi fatali”, dintre care unu’ trecuse pe partea cealaltă, iar restul erau încă pe calea decoperirii identităţii sexuale. Okey. Am lămurit care erau personajele. Şi toţi ăştia,mai puţin Naomi, s-au întrecut în penibilităţi până când, cea/cel menţionat mai sus i-a adresat domnului DD câteva cuvinte. I-a spus că ea a venit să cânte şi că asta ar vrea să facă acum, după care consideră că ar fi cazul să se retragă întrucât crede că după toate câte i s-au întâmplat în ultima vreme ar fi cel mai înţelept lucru pe care ar putea să îl facă. A se observa formularea semi-elevată folosită în exprimare... cam aşa s-a adresat Naomi, fără urlete, crize, nervi etc.
Atunci m-a lovit întrebarea: ce face un om atunci când îşi dă seama că stă într-o cameră cu Naomi şi dintre toţi, Naomi e persoana cea mai normală şi cu bun simţ? Ce să facă, merge acasă se dă cu capu’ de trei ori de perete şi se roagă la sfântul satelit să prindă un contract cu Senzaţionescu şi poate, poate ajunge să fie la fel de normal şi civilizat ca Naomi.
Fără nici un fel de mişto, cred că Naomi a făcut cel mai şocant lucru de când apare pe la TV: a fost un om aproape normal, oricum mai normal ca mulţi din cei care se perindă pe la OTV.

2 comentarii:

Anonim 11 martie 2009 la 13:55  

Ma tem ca ai cazut in mrejele OTV-ului, asa cum patesc si eu uneori. Vreau sa te avertizez...poti ramane blocata chiar si o ora..uitandu-te la retarzi..
Traiasca Naomi!

Julie 14 martie 2009 la 11:07  

@freacamenta: mrejele astea ale OTV-ului sunt boala grea, d-aia eu am hotarat sa previn in loc sa tratez :D, asa ca la mine in grila de programe nu exista OTV :P... mi se mai intampla sa am "simptome" cand sunt plecata prin lume

  © Blogger template 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com | Distributed by Blogger Blog Templates of the Fractal Blog Network 2008

Back to TOP